Deschis colaborării cu PDL la nivel local

Liderul interimar al PNL Bistrița-Năsăud, deputatul PNL Ioan Å¢intean a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că liberalii sunt deschiși unei colaborări locale cu PDL.

Ioan Å¢intean a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că a avut o discuție cu liderul județean al PDL, deputatul Ioan Oltean, căruia i-a comunicat că liberalii sunt deschiși, pe plan local, unei colaborări locale cu PDL.

„Am avut o discuție cu deputatul Ioan Oltean și i-am spus că reprezentanții noștri în consilii locale și județene vor vota alături de cei ai PDL dacă sunt proiecte de interes local și județean”, a spus Ioan Å¢intean.

Potrivit sursei citate, excepție va face Consiliul Local Bistrița unde PNL și PSD au o colaborare foarte bună.

„Eu am avut mandatul filialei Bistrița-Năsăud să susțin intrarea la guvernare a PNL, dar nu în genunchi, ci cu miniștri la portofoliile cu profil economic, finanțe, dezvoltare regională sau agricultură. Nu am fost categorici că am dori neapărat premier. Am spus că, dacă avem șase – șapte miniștri buni, am putea lupta cu criza și din interiorul guvernului”, a declarat Ioan Å¢intean.

Potrivit sursei citate, deși au existat opinii diferite la nivelul conducerii centrale a PNL, până la urmă, votul a fost cel care a stabilit că locul PNL e, deocamdată, în opoziție.

„E nevoie de o alternativă și, la ora actuală, singura alternativă politică este PNL și Crin Antonescu. Vom vedea care sunt pașii următori. Noi, liberalii, nu vom tergiversa începerea acestei guvernări. Vom audia miniștri, iar acolo unde vor fi miniștri cărora nu le vom da avizul, vor fi cei în care nu avem încredere”, a declarat Ioan Å¢intean.

 

Leave a comment