17/08/2017

Ambasadorul Vietnamului, la Bistriţa

O delegaţie a Republicii Socialiste Vietnam, în frunte cu ambasadorul acestei ţări în România, Nguyen Quang Chien, se va afla joi la Bistriţa, pentru a se întâlni cu oficialităţile locale şi reprezentanţii Camerei de Comerţ şi Industrie.

Vizita va începe la ora 10.00 cu o întâlnire a prefectului cu ambasadorul vietnamez, care va veni însoţit de o delegaţie formată din consilierul Vu Khac Nhu, secretarul Le Quang Vinh şi ataşatul ambasadei Tran Thi Nga.

Vizita are loc la invitaţia deputatului  PDL Ioan Nelu Botiş, reprezentant al Parlamentului României în Grupul Parlamentar de prietenie cu Republica Socialistă Vietnam. De la ora 16.00, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, Ambasada Republicii Socialiste Vietnam în România şi Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud organizează un simpozion cu tema “ Vietnamul – Oportunităţi de cooperare “, la care sunt invitaţi să participe oameni de afaceri si comercianţi din judeţ. Ziua se va încheia cu un dineu oferit de ambasadorul vietnamez, în cadrul căruia invitaţii vor asista inclusiv la o demonstraţie de arte marţiale.