Categories
Bistrita Timp liber

Cântăreața Sandra și concurentul de la “Românii au talent” Narcis Ianău, la Zilele Târgumureșene

Cântăreața Sandra și Narcis Ianău, care a devenit cunoscut după participarea la concursul “Românii au talent”, vor concerta, duminică, în cadrul Zilelor Târgumureșene.

Potrivit programului transmis de Primăria municipiului, Zilele Târgumureșene debutează, luni, cu activități sportive, culturale – spectacole de teatru pentru copii, aniversarea a zece ani de activitate a Teatrului “Scena” – și “Miss Târgu Mureș”, care se va desfășura la Teatrul de Vară, de la ora 19.00.

În programul celorlalte Zile Târgumureșene se mai regăsesc o paradă a clovnilor, o expoziție de pictură de casete, arta mărgelelor și sticlă pisată, tradiționala seară de romanțe maghiare, Festivalul Național “Lucian Blaga”, decernarea titlului “Pro Urbe”, un spectacol al ansamblului maghiar din Subotica, dar și un spectacol în cinstea cetățeanului de onoare Keresztes Gyula, care a împlinit 90 de ani.

Nu lipsesc nici concursurile de jocuri, dansuri și cântece populare, proiecțiile din cadrul Festivalului de Film European, spectacolul aniversar “Liszt Ferencz – 200 de ani”, alături de manifestările din cadrul Festivalului Internațional de Folclor și cele din cadrul Festivalului Coral “Bardos Lajos – Nagy Istvan”.

Totodată, vor avea loc prezentări de bune practici și inițiative ale sectorului neguvernamental în ceea ce privește combaterea excluderii sociale, prin activități nonformale.

În ultima zi a evenimentului, duminică, de la ora 18.00, în Piața Victoriei din centrul Târgu Mureșului, publicul este așteptat la un concert susținut de cunoscuta interpretă Sandra, intrarea fiind liberă.

În deschiderea concertului acesteia, pe scenă va urca Narcis Ianău, cunoscut după participarea la concursul “Românii au talent”.

Reprezentanții Primăriei afirmă că acest concert este susținut financiar din sponsorizări.

Zilele Târgumureșene se vor încheia, ca în fiecare an, cu un spectaculos foc de artificii.

 

Leave a Reply