Pădureanu a spus că va convoca o Adunare Generală pentru a decide viitorul Gloriei Bistrița

Președintele clubului Gloria Bistrița, Jean Pădureanu, a declarat într-un interviu acordat postului local As TV că, având în vedere situația financiară foarte grea, va convoca o Adunare Generală pentru a decide viitorul echipei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“N-a fost un sezon fericit. Ne-am salvat de la retrogradare cu multe sacrificii, dar nu mai putem continua așa. Voi convoca și Consiliul Director, am niște propuneri de făcut, vom convoca și Adunarea Generală, în care vor fi chemați și factorii de decizie din județ, din oraș, pentru a da cărțile pe față, dacă mai vor sau nu echipă în Liga I. Singur, eu nu mai pot duce în spate această treabă și nu vreau să ies pe ușa din dos. În AG o să pun chiar și problema retragerii mele dacă acest lucru se dorește, dar nu cred că plecarea mea ar rezolva problemele financiare”, a spus oficialul
bistrițean.

Pădureanu a precizat care va fi rolul în club al vicepreședintelui Heinrich Schorsch. “Văzând situația financiară foarte grea, am decis să apelez la el, va veni câteva zile pe săptămână la Bistrița, să putem filtra împreună problemele clubului. L-am rugat să vină mai aproape de club și a acceptat bucuros. E un om de fotbal priceput, se va implica alături de mine și va avea un cuvânt de spus, va fi un copreședinte”, a spus el.

Jean Pădureanu a menționat că antrenorul Nicolae Manea va continua la Gloria: “Este bine să rămână, este devotat, serios și atașat”.

 

Leave a comment