24/09/2017

Pădureanu a spus că va convoca o Adunare Generală pentru a decide viitorul Gloriei Bistriţa

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat într-un interviu acordat postului local As TV că, având în vedere situaţia financiară foarte grea, va convoca o Adunare Generală pentru a decide viitorul echipei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“N-a fost un sezon fericit. Ne-am salvat de la retrogradare cu multe sacrificii, dar nu mai putem continua aşa. Voi convoca şi Consiliul Director, am nişte propuneri de făcut, vom convoca şi Adunarea Generală, în care vor fi chemaţi şi factorii de decizie din judeţ, din oraş, pentru a da cărţile pe faţă, dacă mai vor sau nu echipă în Liga I. Singur, eu nu mai pot duce în spate această treabă şi nu vreau să ies pe uşa din dos. În AG o să pun chiar şi problema retragerii mele dacă acest lucru se doreşte, dar nu cred că plecarea mea ar rezolva problemele financiare”, a spus oficialul
bistriţean.

Pădureanu a precizat care va fi rolul în club al vicepreşedintelui Heinrich Schorsch. “Văzând situaţia financiară foarte grea, am decis să apelez la el, va veni câteva zile pe săptămână la Bistriţa, să putem filtra împreună problemele clubului. L-am rugat să vină mai aproape de club şi a acceptat bucuros. E un om de fotbal priceput, se va implica alături de mine şi va avea un cuvânt de spus, va fi un copreşedinte”, a spus el.

Jean Pădureanu a menţionat că antrenorul Nicolae Manea va continua la Gloria: “Este bine să rămână, este devotat, serios şi ataşat”.