Saptamana (i)lustrata ! part. 2

Amintirile ne chinuesc! În acest episod vă oferim în exclusivitate fotografii ale epocii de aur, găsite prin sertarele prăfuite ale serviciilor secrete!

Răducu și Neluțu se cunoșteau de pe vremea învățătorilor și a ospătarilor, stând la cozi la pește! Neluțu era mai rapid și prindea loc în față. Răducu dădea din coate să-și prindă și el un loc în față, dar tot timpul nimerea după Neluțu…

Dănuț Tanko, fiind băiet, se ocupa de ținutul rândului și grija pentru sacoșe. Obiceiul i-a rămas peste punți de timp, transformându-se dintr-un veritabil și serviabil șoim al patriei într-un trezorier de cinste. Cu sau fără funcție menținută…

Nici începuturile Lordului Pădureanu nu au fost mai ușoare! Pentru a pune pe picioare un club de fotbal trebuie început cu munca de jos! Mingile trebuiau umplute cu aer din pompă sau din gură! Cooperativa a rămas peste vremuri, doar țintele s-au schimbat.

Doinița a lu Pană a fost surprinsă la aprozar vânzând produse pe sub mână. Cu toate acestea cererea de gogoși nu a putut fi onorată, vremea lor fiind timpurie. Atunci!

Nici Alinuța noastră nu s-a dezis! În arhiva ziarelor vremii au fost găsite și acele numere în care prima pagină era ocupată de tovarășele de frunte ale societății. Chiar dacă pe atunci Alina nu exista nici în fază de proiect, credem că nu i-ar fi stat rău pe prima pagină!

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Leave a comment