Ce știe Ioan Oltean? ! Schimbarea lui Boc, o diversiune, deocamdată!

După ce a spus că Ioan Nelu Botiș rămâne, deocamdată, candidat al PDL la primăria Bistrița, secretarul genral al PDL a mai folosit „deocamdată” în contextul schimbării de premier. El a precizat că informațiile vehiculate în presă privind o eventuală remaniere guvernamentală sau o schimbare din funcție a premierului Emil Boc sunt doar ‘diversiuni ale Opoziției, deocamdată’.

‘Sunt diversiuni, deocamdată. Sunt diversiuni ale Opoziției, care dorește să tulbure apele mai mult decât până acum. Remanierea guvernamentală este o atribuție a premierului, care o va face atunci când va aprecia că se cuvine, iar schimbarea premierului știm cu toții că nu este atributul nici al Parlamentului – decât în cazul unei moțiuni de cenzură – și nici al Opoziției. (…) Remanierea nu se discută, remanierea se face și o face premierul, nu noi aici’, a comentat Oltean zvonurilor privind remanierea guvernamentală sau schimbarea premierului.
Ioan Oltean și prim-vicepreședintele PDL Gheorghe Flutur au condus, marți, la sediul central al PDL, o ședință cu secretarii de stat democrat-liberali, pentru constituirea comisiilor de specialitate ale formațiunii.
Ședința de marți este un prim pas în evaluarea activității tuturor democrat-liberalilor care dețin funcții în stat.

 

Leave a comment