Epurarea etnică în interiorul PNL Bistrița continuă: ultima victimă ! Dan Molnar

Execuțiile politice din interiorul pseudo-organizației liberale bistrițene își continuă calea exterminărilor personalităților ce se manifestă ca niște liberali adevărați, prin cuget și simțire exprimată, liberă și necenzurată de vreun comitet post-ceaușist auto intitular birou permanent (indiferent dacă e vorba de cel municipal sau județean cu trimitere către național).

Cazurile Ioan Turc, Olimpiu Neamț sau mai nou Florin Găurean sunt deja celebre, printre ei amestecându-se ușor, ca o briză de vară și cei trei crai „trădători” din CJ ! Anton Vlad, Luca Peter și vicele Bumb. Țintean & Co. nu se opresc aici căci epurarea etnică a liberalilor din rândul neo-liberalilor continuă cu tragerea de urechi și la răspundere a neobrăzatului Dan Molnar care are nesimțitul tupeu să dea interviuri în care denigrează unele proiecte de genul „10 pentru, restul împotrivă” și pe deasupra mai are și vâna de a combate o alianță națională bătută-n cuie de crini și ponți.

Dacă pe Găurean execuția îl lasă fără scaunul de viceprimar (de care nu mai poate Florin) dar îl menține ca și consilier local, pe Dan Molnar nu-l mai pot executa „politic” nici cum deoarece consilierul a fost ales și basta! Sau poate se va începe demersurile pentru excluderea lui din partid pe același model sărăcăcios și neprofitabil al consilierilor trădători din CJ.

Până una-alta, Gelu (Vlad și Menumorut) Muthi îi face o mustrare plenară în conferințele de presă, urmând ca capel-maister (scauzați cacofonia) Ținți să scoată curelușa pentru o corecție la popoul liberal și gol al consilierului rău de gură. Liberali, aveți grijă că nu știți care urmați pe lista neagră dacă vă deschideți gurițele fără un text aprobat în prealabil!

Acest material reprezintă un pamflet al manifestărilor liberale bistrițene și trebuie luat ca atare!

 

Leave a comment