USL a pregătit alternativa pentru România

Deputații Radu Moldovan și Ioan Å¢intean susțin la această oră o conferință de presă comună în cadrul căreia vor să prezinte un program pe care cele două partide din care fac parte, Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, l-au pregătit ca o alternativă la actuala guvernare.

Președintele organizației județene a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat că “noi, cei din USL am fost acuzați de vuvuzelele cotroceniste că nu avem niciun program care să ofere o alternativă viabilă pentru România, însă, vrem să precizăm că nu este așa. Chiar astăzi, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Bistrița-Năsăud a început lansarea programului nostru, pe care îl vom face cunoscut tuturor, mai precis a viziunii nostre economice”.

“Noi ne dorim să oferim noi soluții pentru români. România nu este pregătită să facă față unei reveniri a crizei, însă, se poate ca acest lucru să se întâmple, mai ales în condițiile în care anii următori vor fi marcați de presiunea plăților datoriilor pe care țara le are la ora actuală.  Ne trebuie oameni bine pregătiți pe care îi avem deja, Victor Ponta și Crin Antonescu” a mai precizat Radu Moldovan.

La rândul său, deputatul Ioan Å¢intean, președintele organizației județene a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, spune că “”toate discuțiile pe marginea faptului că USL nu are programe de guvernare nu sunt reale. Se vede clar că noi avem alternativa pentru a salva această țară. Viziunea nostră economică cuprinde 43 de puncte și are trei principii, printre care încurajarea mediului privat și acordarea de spijin pentru toate categoriile și mai ales pentru cele afecate de criză”.

Leave a comment