Cupa Bistrita Nosa 2011 la fotbal se desfasoara astazi si maine pe baza Alex

Amatorilor de sport din Bistrita si Judetul Bistrita Nasaud si in special celor care iubesc fotbalul le propunem o minicompetitie care, pe langa scopul caritabil, sa le ofere cateva ore / zile de miscare si voie buna. Manifestarea este menita sa promoveze prietenia si sportul, ambele insa sub stindardul dorintei de a servi o cauza mai inalta, aceea de a strange resurse pentru un scop umanitar, in spiritul principiului care anima Rotary International: „Service Above Self”.

Echipele participante sunt: TRANSILVANIA BROKER, RECORD, AMBIENT, DUCOMET, BCR BISTRITA , MEMVIS .  Fotbalisti amatori din cele 6 companii si organizatii se vor intalni pe terenurile sintetice de fotbal de la BAZA ALEX din Bistrita. Meciurile vor incepe sambata de la ora 9.

Dumunica se vor juca semifinalele, la ora 9 , iar finala se va juca  de la ora 11.  Fiecare echipa de 6 persoane va plati o taxa de participare, din care se vor acoperii cheltuielile, competitiei , diferenta urmand sa se constituie intr-un fond care sa poata fi utilizat de catre Clubul Rotary Bistrita Nosa pentru o bursa sociala de care sa beneficieze un copil talentat.  Prima editie, desfasurata anul trecut, a fost un succes, fondurile obtinute au  fost oferite sub forma unei burse unui tanar muzician: VOLAND SZEKELY.

Organizatorii vor oferi tuturor echipelor diplome onorifice de participare in care se va consemna importanta si destinatia contributiei fiecarui participant precum si un trofeu echipei castigatoare.  Cristian Sirlincan – Presedinte Rotary Club Bistrița Nosa 2010- 2011

Leave a comment