O delegație de 35 de democrat-liberali bistrițeni, în vizită la Bruxelles

La invitația europarlamentarului Rareș Niculescu, o delegație de 35 de persoane din partea organizatiei județene a Partidului Democrat-Liberal Bistrița-Năsăud a efectuat o vizita la Parlamentul European, unde au participat la lucrările Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală.

Din delegația oficiala a făcut parte Liviu Rusu-președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, managerul județului – Vasile Negrușeri, consilierii locali – Gheorghe Tuță și Filip Moisil, primari și membri PD-L.
Delegația a fost impresionată de arhitectura capitalei europene reflectată prin imaginea impunătoare a instituțiilor europene îmbinată cu nuanțe ale arhitecturii medievale.

,,Bruxelles fascinează și cucerește din prima clipă datorită diversității socio-culturale. Unitate în diversitate, miros și culoare, vechi și nou, ploaie și soare, voie bună și rigurozitate, Bruxellul capitala lumii sau a Europei? Ciocolateriile vechi de sute de ani, piațetele flamande extrem de vizitate de turiștii din toate colțurile lumii se îmbină mai bine ca oriunde cu imense clădiri noi, de sticlă și drapelurile statelor membre UE de pretutindeni” spun reprezentanții PD-L BN.

Sursa foto: www.portal.radioiasi.ro

Leave a comment