Astăzi va debuta “Săptămâna Olimpică”Inspectoratul Școlar Județean Bistrița Năsăud și Liceul cu Program Sportiv Bistrița Năsăud, în colaborare cu Academia Olimpică Română, filiala Bistrița dau startul activităților olimpice. Astăzi, de la ora 15:00, are loc festivitatea de deshidere „Săptămâna Olimpică”, în sala de sport „Dorin Moruțan” a Liceului cu Program Sportiv Bistrița Năsăud. Tot astăzi și tot de la ora 15:00 vor avea loc competiții de tenis de masă și baschet, locul de desfășurare fiind Gr.Școlar „Sf.Maria” Bistrița. Tot mâine va avea loc și o expoziție de desene ( aproximativ 120 de lucrări ) și un concurs de literature -„Un condei numit fair-play”cu sectiunea: -proza, cronica reportaj, poezie. În total, sunt 42 de lucrări care vor fi evaluate. Mâine, de la ora 12:00 se va desfășura „Crosul Olimpic”, la Lechinta, unde sunt asteptati peste 200 de elevi. Evenimentul va continua și săptămâna viitoare, mai precis marti, 7 iunie, în localitatea Feldru. Aici, de la ora 14:00, peste 30 de elevi se vor deplasa de la Singeorz-Bai la Feldru cu bicicletele și vor fi oferite demonstratii de gimnastica ritmica sustinute de elvi de la Singeorz-Bai, dar și meciuri amicable de baschet între elevii de la Sângeorz-Băi si Feldru. Simultan vor avea loc și partide de șah, la acestea participând peste 50 de elevi. Organizatorii evenimentului sunt Ilieșiu Leonida, Pop Augustin, Neamțu Dorina, Gherman Alexandru, Borș Paraschiva, Jeican Cristian.Inspectoratul Școlar Județean Bistrița Năsăud și Liceul cu Program Sportiv Bistrița Năsăud, în colaborare cu Academia Olimpică Română, filiala Bistrița dau startul activităților olimpice. Astăzi, de la ora 15:00, are loc festivitatea de deshidere „Săptămâna Olimpică”, în sala de sport „Dorin Moruțan” a Liceului cu Program Sportiv Bistrița Năsăud. Tot astăzi și tot de la ora 15:00 vor avea loc competiții de tenis de masă și baschet, locul de desfășurare fiind Gr.Școlar „Sf.Maria” Bistrița. Tot mâine va avea loc și o expoziție de desene ( aproximativ 120 de lucrări ) și un concurs de literature -„Un condei numit fair-play”cu sectiunea: -proza, cronica reportaj, poezie. În total, sunt 42 de lucrări care vor fi evaluate. Mâine, de la ora 12:00 se va desfășura „Crosul Olimpic”, la Lechinta, unde sunt asteptati peste 200 de elevi. Evenimentul va continua și săptămâna viitoare, mai precis marti, 7 iunie, în localitatea Feldru. Aici, de la ora 14:00, peste 30 de elevi se vor deplasa de la Singeorz-Bai la Feldru cu bicicletele și vor fi oferite demonstratii de gimnastica ritmica sustinute de elvi de la Singeorz-Bai, dar și meciuri amicable de baschet între elevii de la Sângeorz-Băi si Feldru. Simultan vor avea loc și partide de șah, la acestea participând peste 50 de elevi. Organizatorii evenimentului sunt Ilieșiu Leonida, Pop Augustin, Neamțu Dorina, Gherman Alexandru, Borș Paraschiva, Jeican Cristian.

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița Năsăud și  Liceul cu Program Sportiv Bistrița Năsăud, în colaborare cu Academia Olimpică Română, filiala Bistrița dau startul activităților olimpice.

Astăzi, de la ora 15:00, are loc festivitatea de deshidere „Săptămâna Olimpică”, în sala de sport „Dorin Moruțan” a Liceului cu Program Sportiv Bistrița Năsăud.

Tot astăzi și tot de la ora 15:00 vor avea loc competiții de tenis de masă și baschet, locul de desfășurare fiind Gr.Școlar „Sf.Maria” Bistrița. Tot mâine va avea loc și o expoziție de desene ( aproximativ 120 de lucrări )  și un concurs de literature -„Un condei numit fair-play”cu sectiunea: -proza, cronica  reportaj, poezie.  În total, sunt 42 de lucrări care vor fi evaluate. Mâine, de la ora 12:00 se va desfășura „Crosul  Olimpic”, la Lechinta, unde sunt asteptati peste 200 de elevi.

Evenimentul va continua și săptămâna viitoare, mai precis marti, 7 iunie, în localitatea Feldru. Aici, de la ora 14:00, peste 30 de elevi se vor deplasa de la Singeorz-Bai la Feldru cu bicicletele și vor fi oferite demonstratii de gimnastica ritmica sustinute de elvi de la Singeorz-Bai, dar și meciuri amicable de baschet între elevii de la Sângeorz-Băi si Feldru. Simultan vor avea loc și partide de șah, la acestea participând peste 50 de elevi.

Organizatorii evenimentului sunt Ilieșiu Leonida, Pop Augustin, Neamțu Dorina, Gherman Alexandru, Borș Paraschiva, Jeican Cristian.

Leave a comment