Categories
Bistrita Mediu News

Elevii bistrițeni se vor implica în acțiuni prin care să marcheze Ziua Mondială a Mediului

În perioada 2 – 3 iunie 2011, Primaria municipiului Bistrita marcheaza editia a XV-a a Zilei Mondiale a Mediului. Cu acest prilej vor fi organizate o serie de acțiuni.

Astfel, astăzi are loc Caravana deseurilor reciclabile la care participa 60 de scolari si prescolari de la scolile si gradinitele din municipiul Bistrita. Acestia vor tria deseuri de hârtie, plastic sau sticla în recipientele pentru colectare selectiva amplasate în fata Centrului de Informare si Educatie Ecologica din strada Axente Sever, nr. 1.

De asemenea, maine, de la ora 12:00 va avea loc Balul Verde. In cadrul acestuia vor fi prezentate grupurile Eco.  Totodata se vor acorda urmatoarele premii: Premiul “STEAGUL VERDE” – Editia a VII-a, Premiul pentru cel mai activ voluntar al Grupurilor Eco, Premiul pentru cel mai activ coordonator al Grupurilor Eco, Premiile Eco-lanterna si Lanterna Rosie pentru activitatea de colectare a Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice la Zona Verde din scoli.

La acest eveniment participa elevi membri ai Grupurilor Eco si profesorii coordonatori. Loc de desfasurare va fi Grupul Scolar Agricol.

Sursa foto: www.scolipentruunviitorverde.ro

Leave a Reply