Două persoane rănite în urma unui accident produs la intrare în orașul Beclean

În această după-amiază, un accident rutier s-a petrecut la intrare în orașul Beclean. În urma acestuia două persoane au fost rănite, una dintre acestea rămânând blocată între fiarele contorsionate ale mașinii.

Spre locul accidentului au plecat două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud de la Beclean.

De asemenea, pentru scoaterea unei victime din mașină este necesară intervenția unui echipaj de descarcerare. Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a trimis un echipaj în acea zonă, iar medicii le vor acorda primul ajutor celor două persoane, după care le vor transporta la spital pentru îngrijiri specializate.

ACTUALIZARE 1

Accidentul s-a petrecut pe pasarela de la intrarea în Beclean. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea drumului. În autoturism se mai aflau alți trei pasageri, printre care și doi copii.

Din fericire, copiii se aflau pe bancheta din spate și au scăpat doar cu câteva răni ușoare, în schimb, pasagerul din dreapta a rămas blocat în mașină și a decedat în urma impactului puternic.

Și șoferul mașinii a suferit câteva răni, însă, este stabil și în afara oricărui pericol.

ACTUALIARE 2

În mașină se aflau 6 persoane, trei bărbați – șoferul și pasagerul din dreapta, o femeie și doi copii. Femeia și copiii au fost transportați la Spitalul din Beclean pentru investigații medicale. Accidentul s-ar fi produs din cauza carosabilului umed, însă, polițiștii vor stabili cu exactitate care au fost cauzele acestuia.

Darius Bucur

Leave a comment