LECHINÅ¢A: Accident rutier cu trei victime

În această după-amiază, un accident rutier s-a petrecut la intrare în localitatea Lechința. Din primele informații se pare că accidentul s-a soldat cu trei victime.

Dispecerul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud a declarat pentru Bistrița Online că la locul accidentului au fost trimise două echipaje, unul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă și altul al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Medicii le vor acorda celor trei victime primul ajutor. Se pare că acestea au reușit să iasă singure din mașină, însă, nu se cunoaște deocamdată starea lor.

ACTUALIZARE

Accidentul s-a petrecut în localitatea Lechința. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului în timp ce încerca să efectueze o depășire. Mașina s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului. În mașină se aflau trei persoane, doi bărbați și o femeie.

Din fericire, cei trei au reușit să iasă singuri din mașină. Șoferul a scăpat doar cu câteva răni, în timp ce ceilalți doi pasageri au fost transportați la spital pentru investigații amănunțite. Starea celor doi este stabilă.

Polițiștii bistrițeni efectuează cercetări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

Leave a comment