Categories
Agenda Bistrita News Politică

Unul din viceprimarii Bistriței, Andrei Rusu (PNL), a depus anul acesta într-o bancă 73.000 de euro

Unul dintre viceprimarii Bistriței, Andrei Rusu (PNL), a depus, anul acesta, într-o bancă 73.000 de euro, potrivit declarației de avere postate pe pagina de internet a Primăriei Bistrița.

În declarația de avere completată în iunie 2011 și postată pe site-ul Primăriei Bistrița, viceprimarul Andrei Rusu notează că are 10.000 de euro într-un cont de card, acțiuni în valoare de 182.000 de euro la Bursa de Valori București și peste 15.000 de euro în fonduri private de pensii.

De asemenea, în document apar depozite de 73.000 de euro într-un cont bancar deschis în 2011.

Viceprimarul PNL, care și-a preluat funcția luna trecută, după ce PNL Bistrița-Năsăud a decis să îl înlocuiască pe fostul viceprimar liberal Florin Găurean, deține un teren de 950 de metri pătrați la Bistrița, o casă, un apartament și două autoturisme.

Andrei Rusu a fost director general al firmei SC Plastsistem SA Bistrița unde, anul trecut, a avut un venit de 154.000 de lei. De altfel, el este și acționar la această firmă, având acțiuni în valoare de 350.000 de euro.

Soția lui Andrei Rusu este pensionară, ea obținând, anul trecut, din pensie suma de zece mii de lei.

Consiliul Local Bistrița l-a revocat, în 26 mai, din funcție pe viceprimarul PNL Florin Găurean, la cererea grupului consilierilor liberali, CL Bistrița alegând un nou viceprimar în persoana lui Andrei Rusu (PNL). Liberalii au reușit să îl înlocuiască pe Florin Găurean din funcție la a doua încercare, prima fiind înainte de Paști.

PNL Bistrița-Năsăud a cerut înlocuirea din funcție a lui Florin Găurean cu Andrei Rusu, întrucât acesta din urmă ar putea fi candidatul USL la Primăria Bistrița dacă se va bucura de simpatia bistrițenilor în cadrul viitoarelor sondaje de opinie care vor fi făcute în paralel de cele două partide.

 

2 replies on “Unul din viceprimarii Bistriței, Andrei Rusu (PNL), a depus anul acesta într-o bancă 73.000 de euro”

Leave a Reply