Alina Moldovan isi doreste de ziua ei pasaportul de la Botezatu

Astazi este o zi de sarbatoare pentru Alina Moldovan, care implineste o frumoasa varsta si mai adauga un trandafir la buchetul vietii. Alina s-a facut cunoscuta in oraselul nostru atat prin viata tumultoasa de care a vorbit mereu fara retineri si fara  inhibitii, dar si prin colaborarea cu Bistrita Online si prin scandalurile create, devenind astfel o persoana nonconformista si controversata.

Redactia Bistrita Online ii ureaza pe aceasta cale un sincer La multi ani si multa fericire cu mesajul sa ramana la fel de vesela si sa reuseasca in tot ceea ce si-a propus, insa fara sa bage in seama si sa puna la suflet rautatile celor din jur. “De ziua mea imi doresc doar sanatate si fericire si sa reusesc azi dupa masa, cand am a doua etapa la Next Top Model. Pe langa dorinta de a fi cu iubitul meu de ziua mea si care mi s-a indeplinit, sa primesc pasaportul dat de Botezatu ar fi inca un cadou foarte frumos… altceva nu mai vreau. Dragoste, fericire, sanatate  si cei dragi sa imi fie alaturi. Mihaiela, iti multumesc ca si anul acesta esti alaturi de mine, nu am uitat ca anul trecut m-ai sarbatorit in direct. Va pup si va iubesc pe toti.” Alina, si noi te pupam si te asteptam acasa, incununata de multe succesuri si aparitii in media. La multi  multi ani!!!

Join the Conversation

6 Comments

  1. I……………………………………..I atata nas are printesa lui pinochio.

    1.  ai dreptate…toate femeile de speta joasa sunt promovate,si pe deasupra nici macar nu arata bine…ce sa caute EA la next top model???ma gandesc cum a trecut de preselectie…ca e de circ…

  2. Femeia asta sufera de importanta.A fost la toate emisiunile la care se putea inscrie.De la blonde la burlacul unde a eliminat-o din prima.Chiar n-a inteles ca-i urata?Si…,acum la Botezatu?Poate in ceasul al paispe-lea o sa priciapa.Dar cine stie?La next T.M nu trebuie sa fi chiar frumoasa ci extrem de slaba si fara forme.Poate are noroc fata.

Leave a comment