Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud caută trei asistenți medicali și trei șoferi

Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud organizează luna viitoare concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante.

Astfel, în data de 5 iulie se va da concurs pentru ocuparea a trei posturi de asistent medical, acestea fiind vacante la punctul de lucru din localitatea Teaca.

Concursul va începe la ora 10:00 și se va desfășura la sediul instituției din Bistrița. Cei care vor să participe trebuie să aibă o diploma de școală sanitară postliceală sau echivalentul acesteia și de asemenea, trebuie să dețină autorizație de liberă practică valabilă (certificat de membru) eliberat de OAMMR Bistrița-Năsăud.

Totodată, în data de 6 iulie va avea loc un nou concurs pentru ocuparea posturilor de șofer autosanitară (două posturi la Bistrița și un post la punctul de lucru de la Teaca). Pentru participare, concurenții trebuie să dețină diploma de bacalaureat, permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehicule din categoriile B și C. O altă condiție esențială de participare este că, șoferii trebuie să aibă trei ani vechime, înregistrați în carnetul de muncă.

Dosarele de concurs se depun la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud din strada Ghinzii, nr.26A până la data de 30 iunie 2011 ora 15:00.

Dosarele trebuie să conțină :

– cerere de înscriere;

– copia actului de identitate;

– copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;

– copia carnetului de muncă, după caz;

– cazierul judiciar;

– adeverința care să ateste starea de sănătate corespunzătoare;

– copia fișei de evaluare a performanțelor profesionale individuale sau, după caz,

recomandare de la ultimul loc de muncă;

– taxă de concurs.

Copiile documentelor vor fi însoțite de documentele originale.

Join the Conversation

1 Comment

  1. nu mai este nevoie de dosare!!!. Cei trei ÅŸoferi ÅŸi cele trei asistente au fost gasite cu ambulanțe cu tot la “Popasul Pescarilor” de lângă Beclean. După un chef de pomină, azi dimineață au sunat la 112 să vină cineva să- ajute să se culeagă de sub niÅŸte mese!

Leave a comment