20/08/2017

Patru ani de la înfiinţarea primului spital privat din Bistriţa – Clinica Sanovil

Astăzi, 17 iunie 2011 se împlinesc patru ani de la deschiderea primului spital privat din Bistriţa,  Clinica SANOVIL.

Clinica este situată în cartierul Viişoara şi dispune de un număr de 42 saloane, echipate la cele mai moderne standarde medicale şi de confort, totalizând un număr de 62 paturi pentru adulţi si 20 de paturi pentru nou-născuţi. Saloanele sunt dotate cu două paturi şi dispun de confort deosebit.

Sunt prevăzute cu baie proprie, televizor, telefon, căşti pentru urmărirea emisiunilor TV fără a deranja colegul de cameră, oxigen la fiecare pat, buton semnalizare asistente.

Clinica dispune şi de saloane de lux, cu un singur pat şi cu un ambient special.

Acum patru ani Clinica Sanovil a intrat în sistemul sanitar cu secţia obstetrică-ginecologie, iar în aceşti ani a reuşit să înfiinţeze noi secţii, precum cea de chirurgie generală, pediatrie sau ORL.

La Clinica Sanovil, până la finele anului 2010, s-au înregistrat 3.875 de internări, peste 1.500 de naşteri şi 1.300 de intervenţii chirugicale.

De asemenea, în cadrul Policlinii Sanovil, situată la parterul clinicii funcţionează laboratoare medicale pentru 15 specialităţi, aici consultând medici din Bistriţa, Cluj şi Mureş. Cele 15 specilităţi sunt: obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, chirurgie plastică, pediatrie, endocrinologie, dermatologie, urologie, reumatologie, alergologie, gastroenterologie, gastroscopie şi colonoscopie, diabet zaharat şi boli de nutriţie, mamografie şi ecografie mamară, ORL, medicina muncii şi medicină internă.

Sursa foto: www.sanovil.ro

Comentarii

  1. Ilut spune:

    La multi ani! Multe mamici au fost foarte multumite de ceea ce au gasit la SANOVIL, sunt bucuros si plin de speranta pentru deschderea noilor sectii.

  2. Emy_cleja_2007 spune:

    La multi ani!Numai cuvinte de lauda pentru clinica Sanovil,am doi copii care s-au nascut acolo.