Primăria Bistrița face angajări – trei posturi sunt vacante

Primăria municipiului Bistrița anunță organizarea în data de 29.06.2011, ora 11.00 (proba scrisă), a concursurilor de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice, temporar vacante, după cum urmează:

I. consilier clasa I grad superior la Direcția Comunicare din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Bistrița.

Condiții specifice de participare:

– absolvent de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în domeniile administrație publică / relații publice / comunicare / economice;

- vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minim 9 ani;

– proba specifică – eliminatorie (verificarea aptitudinilor de utilizare a computerului) va avea loc în data de 28.06.2011, orele 11.00.

II. inspector clasa I grad asistent la Direcția Economică – Compartiment buget, executare bugetară din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Bistrița.

Condiții specifice de participare:

– absolvent de studii superioare economice de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent;

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minim 1 an.

III. inspector clasa I grad asistent la Direcția Economică – Serviciul urmărire și încasare din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Bistrița.

Condiții specifice de participare:

– absolvent de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent, în specializările științe economice sau juridice;

– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minim 1 an.

Concursurile se vor desfășura la sediul Primăriei municipiului Bistrița, situat în Piața Centrală, nr. 6.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 27.06.2011, orele 16.00, la sediul Primăriei municipiului Bistrița, situat în Piața Centrală, nr. 6.

Bibliografiile pentru concursuri se afișează la sediul instituției și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informații cetățeni – anunțuri, posturi vacante) începând cu data de 20.06.2011.

Sursa: www.primariabistrita.ro

Leave a comment