22/09/2017

Aproape 600.000 de lei alocaţi de Primăria Bistriţa pentru promovarea brandului, siglei şi a sloganului Bistriţei

Primăria Bistriţa a lansat în luna februarie a acestui an proiectul intitulat “Promovarea Turistică a Cetăţii Medievale Bistriţa”, care este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional.

Valoarea totală a proiectului este de 995.968 lei, din care 782.200 lei reprezintă valoare totală eligibilă a proiectului, iar 15.644 lei reprezintă contribuţia municipalităţii în calitate de beneficiar. De asemenea, 187.728 lei reprezintă valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile şi 26.040 lei reprezintă valoarea neeligibila  inclusiv TVA aferentă acesteia.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creşterea atractivităţii şi competitivităţii turistice a municipiului Bistriţa, prin crearea unui nou brand turistic Cetatea Medievală Bistriţa şi promovarea acestuia la nivel naţional prin metode specifice de marketing.

Pentru serviciile de promovare, Primăria Bistriţa caută o firmă cu care să încheie un contract şi care va încasa aproape 600.000 de lei.

Din aceşti bani se va realiza materiale personalizate (pixuri, ceasuri, agende, lanterne, plachete, ecusoane, mascote)  se vor instala mijloace de informare publică (indicatoare, panouri cu hărţi, plăci pentru marcarea monumentelor şi a traseelor), realizarea unui material documentar şi a unor spoturi video şi audio care vor fi difuzate pe posturile de radio şi televiziune, atât locale, cât şi naţionale, realizarea si administrarea unui portal de informatii de turism (promovare WEB).

Firmele interesate să participe la licitaţia organizată de Primăria Bistriţa îşi pot depune ofertele până la data de 27 iunie, după care se va stabili şi un câştigător al licitaţiei. Contractul se va derula pe o perioadă de 7 luni.

Comentarii

  1. Nu conteaza spune:

    Super… Bani aruncati pe fereastra !