Primăria Bistrița susține echipa de handbal feminin a CSM Bistrița

În sezonul competițional 2010 ! 2011 al diviziei A de handbal, echipa de fete a Clubului Sportiv Municipal Bistrița a avut o prestație foarte bună, ceea ce face posibil ca în ediția următoare de campionat, echipa să promoveze în Divizia Națională.

În acest context, astăzi, la sediul Primăriei municipiului Bistrița a avut loc o întâlnire între Primarul Ovidiu Teodor Crețu, Directorul C.S.M. Maria Sănmărtean, antrenorul echipei Iuliu Crăciun și reprezentanți ai Primăriei și ai Clubului Sportiv Municipal.

Primăria și-a manifestat în continuare disponibilitatea de a sprijini echipa și performanțele ei sportive și a propus încheierea unui parteneriat între municipiu și clubul sportiv, cu scopul de a susține echipa de handbal fete pentru calificarea în Divizia Națională.

A fost subliniată cerința ca efortul de calificare să fie urmat de unul de menținere în prima divizie handbalistică, ca o premiză a constituirii unui parteneriat solid și pe termen lung, dar și ca o oportunitate de afirmare a tinerelor absolvente a Liceului cu Program Sportiv din Bistrița, principala pepinieră a lotului.

Discuțiile vor continua în perioada următoare pentru a se stabili detaliile acestui parteneriat, urmând să se prezinte Consiliului Local Bistrița o propunere în acest sens.

Sursa foto: www.sportulmuresean.ro

Leave a comment