22/09/2017

PRM BN şi PNCŢD BN îşi dau mâna şi fac alianţă

Filiala judeteana Bistrita Nasaud a Partidului Romania Mare saluta miscarea de coagulare a unui partid istoric, national, crestin – PNTCD – si crede ca a sosit momentul incercarii de colaborare si nu de denigrare.

PRM nu face parte din nici o coalitie politica la aceasta data cum gresit s-a afirmat intr-un material de presa si nici nu a participat la saracirea populatiei si escaladarea conflictului inter-etnic.

Ca partid nationalist,crestin si democrat nutrim speranta ca putem trece peste diferendele minore de opinie si putem inchega o alianta politica(cel putin la nivel judetean),pre sau post electorala,avind in vedere faptul ca “uniti” sintem mai greu de ignorat si de fraudat.Vor fi opinii pro si contra si de o parte si de cealalta,dar nu cred ca acestea sint necesare acum.

Pentru binele tarii si al cetatenilor, nici un efort nu credem ca este prea mare de intreprins si nationalismul trebuie sa fie factorul determinant al acesteia.

Avem prea multe in comun si nu cautam acum ce ne poate  impiedica la o astfel de alianta si colaborare,mai ales ca ati fost si cu altii si au ramas doar promisiunile acestora.

Nu noi am adus Romania in situatia in care se afla!

Bistrita  22.06.2011  Biroul de presa al filialei judetene a PRM -  Bistrita Nasaud