Consilierii județeni social-democrați vor referendum privind desființarea județului

Președintele Partidului Social Democrat organizația Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a declarat astăzi într-o conferință de presă că social democrații își doresc ca bistrițenii să fie întrebați cu privire la reorganizarea teritorială.

Radu Moldovan spune că “noi vrem să știm dacă oamenii din Bistrița-Năsăud sunt de acord sau nu cu desființarea acestui județ”.

În acest sens, deputatul precizează că “o parte dintre colegii mei au solicitat executivului Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în speță, președintelui Liviu Rusu, să convoace o ședință ordinară de CJ BN pe această temă. A fost întocmit un proiect de hotărâre semnat de 14 consilieri prin care se solictită organizarea acestei ședințe. Noi cerem executivului să convoace un referendum la nivelul județului Bistrița-Năsăud, prin care oamenii să fie întrebați dacă sunt de acord sau nu cu desființarea județului”

Totodată, Radu Moldovan mai spune că “fac apel la Liviu Rusu ca măcar în ceasul al 12-lea să respecte legea și să convoace această ședință”.

Leave a comment