FOTO: RoCredit Bistrița s-a mutat în casă nouă!

În această după-amiază, a avut loc inaugurarea unui nou sediu al instituției nebancare RoCredit. Noul sediu este situat în Piața Mihai Eminescu, în apropierea sediului băncii ING, iar înainte funcționa în Piața Mică, mai precis pe strada Albert Berger. La inaugurare a fost prezent și omul de afaceri Grigore Iuga și totodată prim-vicepreședintele Uniunii Naționale pentru Progresul României Bistrița-Năsăud.

RoCredit deține sucursale în mai multe județe din țară și a fost înființată în ianuarie 2007, prin aportul de capital al 93 persoane fizice și juridice. RoCredit urmărește să acopere piața locală regională, și chiar cea natională.

RoCredit a primit avizul de funcționare din partea Băncii Naționale a României în martie 2007.

Capitalul social al societății la înființare era de un milion Euro și a crescut progresiv în funcție de tipul de produse de creditare oferite și numărul de sucursale deschise în teritoriu până la 3 milioane Euro în decembrie 2007, 4 milioane Euro in decembrie 2008, iar estimarea pentru decembrie 2009 este de 5 milioane Euro.

Astăzi, la inaugurarea de la Bistrița a fost prezentată conducerea sucursalei din județul nostru, iar la eveniment au luat parte mai mulți oameni de afaceri din Bistrița-Năsăud. De asemenea, părintele Nicolae Feier a oficiat o slujbă de sfințire a noului sediu.

Mai multe fotografii găsiți aici.

Leave a comment