Andrei Rusu: Am ajuns la o concluzie dezamăgitoare în privința managementului din administrația publică locală!

Într-o conferință de presă care a avut loc astăzi la sediul organizației județene a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, viceprimarul Andrei Rusu a declarat că mai sunt doar câteva zile și se va împlini o lună de zile de la numirea sa în funcție și, cu acest prilej, spune că pe viitor își va da toată silința să îmbunătățească relația dintre administrația publică și cetățean. Rusu nu este mulțumit în totalitate de felul în care se desfășoară lucrurile la Primăria Bistrița.

“Am venit cu inima deschisă și cu încredere și speranță că voi reuși, datorită unei experiențe bugate de management acumulate în mediul privat, să pun umărul alături de primarul Ovidiu Crețu la îmbunătațirea actului de management din administrația publică, să contribui la unele schimbări pe care trebuie să le facem și care să conducă la o mai bună relație cu cetățeanul” a declarat Andrei Rusu.

Însă, acesta adaugă că “actualmente, după o lună de zile, am ajuns la o concluzie dezamăgitoare pentru mine în ceea ce privește managementul în administrația publică locală. ”

Andrei Rusu mai completează ca în această perioadă comunicarea cu primarul Ovidiu Crețu este insuficientă și și-ar dori să se îmbunătățească.

Leave a comment