Băieții de la Incognito vor să cânte în deschiderea concertului susținut de Bon Jovi la București

Trupa Incognito a făcut furouri vreme îndelungată la Bistrița întrucât concertele susținute de cei care activează în trupă în diverse cluburi și cafenele din municipiu aduceau distracția la ea acasă.Au urmat apoi alte orașe în care tinerii au concertat.

Trupa de coveruri a fost înființată la Bistrița, când patru băieți care formau Incognito la acea vreme au fost invitați să cânte la un majorat. De atunci, componența trupei a suferit modificări, având acum în componență atât tineri din Bistrița, cât și din Cluj.

Incognito vrea să concerteze în deschiderea concertului din 10 iulie susținut de Bon Jovi.

Pe site-ul RockFM cei cinci, Micu Darius,Micu Sebi,Lup Andrei,Podina Dragos și Tofan Emilian spun că “am ignorat X Factor, am refuzat Vocea României,noi suntem o trupă până la capăt!”.

Trupa Incognito a fost înființată în anul 2006 din dorința de afirmare a unor tineri minunați, absolvenți ai Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj.

“De 5 ani nu am mai avut niciun weekend liber, cântam peste tot, la toate genurile de evenimente și sperăm că nu o să obosim niciodată, ne hrănim cu aplauze!” precizează tinerii.

Bistrițenii îi pot vota pentru a îi vedea în deschiderea concretului de la București, accesând link-ul următor: http://www.rockfm.ro/bonjovi/84/INCOGNITO.html

Leave a comment