Casa8Tima vine cu oferte tentante pentru bistrițeni

Îți cauți un apartament în care să stai în chirie, sau pe care să îl cumperi sau chiar spații pentru birouri?

Casa8Tima din Bistrița, dezvoltatorul celui mai mare complex imobiliar din Bistrița va lansa de la 1 iulie o nouă strategie de exploatare intitulată „Pentru Casa8tima Imobiliare, criza economică s-a încheiat”, strategie care dă posibilitatea și tinerilor să își închirieze un apartament la prețuri avantajoase.

În această dimineață, la sediul firmei a avut loc o prezentare a întregului proiect, a cărui valoare s-a ridicat la 8,5 milioane de euro. Consilierul firmei, Cristian Munthiu, și asistent managerul, Manuela Micheș, au vorbit despre ce înseamnă acest proiect, gradul de ocupabilitate în cele două blocuri și ofertele cu care vor să iasă pe piață. Aceștia spun că “dorim să oferim clienților noștri calitate, chiar dacă sunt cumpărătorii unui penthouse sau împart un apartament închiriat”.

În ceea ce privește apartamentele de închiriat, trebuie să știți că pentru un apartament mobilat cu două camere și suprafața cuprinsă între 64 și 74 metri patrați chiria este de 200 de euro și poate să scadă până la 170 de euro în funcție de preferințele fiecărui client.

De asemenea, complexul pune la dispoziția oamenilor de afaceri spații comerciale și chiar spații pentru birouri, cu suprafețe generoase, chiria la acestea pornind de la 4 euro/metru pătrat. Cei care sunt în căutarea unui spațiu în care să își deschidă o sală de fitness, Casa8Tima are o ofertă la 2 euro/metru pătrat.

În privința apartamentelor oferite spre vânzare, prețurile variază în funcție de suprafață și de finisaje, pornind de la 57.000 de euro și ajungând până la 106.000 euro. Reprezentanții firmei spun că prețurile sunt negociabile și își propun ca în acest an, gradul de ocupabilitate în complex să se apropie de 100 la sută, mai ales în condițiile în care acum se situează la pragul de circa 70 la sută.

Totodată, reprezentanții firmei mai completează că la construcția ansamblului rezidențial s-au folosit cele mai bune materiale și cele mai noi tehnologii, motiv pentru care prețul facturilor lunare scade cu până la 40 la sută.

De asemenea, bistrițenii interesați să cumpere o locuință trebuie să știe că pot apela și la programul “Prima Casă”, ansamblul de pe Independenței participând la acest program.

Mai multe fotografii găsiți aici.

Leave a comment