25/09/2017

Casa8Tima vine cu oferte tentante pentru bistriţeni

Îţi cauţi un apartament în care să stai în chirie, sau pe care să îl cumperi sau chiar spaţii pentru birouri?

Casa8Tima din Bistriţa, dezvoltatorul celui mai mare complex imobiliar din Bistriţa va lansa de la 1 iulie o nouă strategie de exploatare intitulată “Pentru Casa8tima Imobiliare, criza economică s-a încheiat”, strategie care dă posibilitatea şi tinerilor să îşi închirieze un apartament la preţuri avantajoase.

În această dimineaţă, la sediul firmei a avut loc o prezentare a întregului proiect, a cărui valoare s-a ridicat la 8,5 milioane de euro. Consilierul firmei, Cristian Munthiu, şi asistent managerul, Manuela Micheş, au vorbit despre ce înseamnă acest proiect, gradul de ocupabilitate în cele două blocuri şi ofertele cu care vor să iasă pe piaţă. Aceştia spun că “dorim să oferim clienţilor noştri calitate, chiar dacă sunt cumpărătorii unui penthouse sau împart un apartament închiriat”.

În ceea ce priveşte apartamentele de închiriat, trebuie să ştiţi că pentru un apartament mobilat cu două camere şi suprafaţa cuprinsă între 64 şi 74 metri patraţi chiria este de 200 de euro şi poate să scadă până la 170 de euro în funcţie de preferinţele fiecărui client.

De asemenea, complexul pune la dispoziţia oamenilor de afaceri spaţii comerciale şi chiar spaţii pentru birouri, cu suprafeţe generoase, chiria la acestea pornind de la 4 euro/metru pătrat. Cei care sunt în căutarea unui spaţiu în care să îşi deschidă o sală de fitness, Casa8Tima are o ofertă la 2 euro/metru pătrat.

În privinţa apartamentelor oferite spre vânzare, preţurile variază în funcţie de suprafaţă şi de finisaje, pornind de la 57.000 de euro şi ajungând până la 106.000 euro. Reprezentanţii firmei spun că preţurile sunt negociabile şi îşi propun ca în acest an, gradul de ocupabilitate în complex să se apropie de 100 la sută, mai ales în condiţiile în care acum se situează la pragul de circa 70 la sută.

Totodată, reprezentanţii firmei mai completează că la construcţia ansamblului rezidenţial s-au folosit cele mai bune materiale şi cele mai noi tehnologii, motiv pentru care preţul facturilor lunare scade cu până la 40 la sută.

De asemenea, bistriţenii interesaţi să cumpere o locuinţă trebuie să ştie că pot apela şi la programul “Prima Casă”, ansamblul de pe Independenţei participând la acest program.

Mai multe fotografii găsiţi aici.