22/09/2017

Opt bistriţence s-au înscris deja în competiţia pentru titlul de Miss Bistriţa

În primele trei zile de când s-a dat startul pentru înscrierea la concursul Miss Bistriţa, la Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” s-au prezentat deja opt domnişoare, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, pregătite pentru a se lupta pentru titlul de Miss Bistriţa.

Perioada de înscriere în concurs a debutat pe data de 4 iulie şi se va încheia pe data de 10 iulie, aşa că, până la această dată, fetele care încă nu s-au înscris mai au posibilitatea să o facă.

După înscrieri va avea loc o preselecţie, în urma căreia vor fi selectat 10 tinere care vor defila în faţa bistriţenilor în seara zilei de 17 iulie.

Juriul, care va fi alcătuit din mai multe persoane din presa locală, administraţia locală, sponsori, designeri, stilişti sau make-up artişti, va avea cea mai gra misiune şi anume aceea de a stabili care dintre participante va pleca acasă cu titlul “Miss Bistriţa”. Notele acordate de juriu (între 5 şi 10) vor fi centralizate de un secretariat format din două persoane, urmând ca acesta să facă mediile şi ierarhizarea lor.

Concurentele care se vor clasa pe primele trei locuri vor câştiga premii substanţiale în bani.