FOTO: 34 de treceri de pietoni din Bistrița vor fi vopsite în roșu

Reprezentanții firmei SC Bcons SRL din Târgu Mureș, distribuitor exclusiv în România a tehnologiilor moderne de întreținere și reparație a suprafețelor de asfalt, au fost prezenți în luna mai la Bistrița, unde și-au prezentat tehnologiile moderne pe care le promovează.

Echipa de conducere a firmei, prin reprezentantul său direct Adrian Berghian, a prezentat atunci tehnologia Rocbinda care se referă la marcaje rutiere puternic antiderapante și decorative.

Adrian Berghian spunea că „această tehnologie are un puternic efect antiderapant și se aplică pe căile de acces la treceri de pietoni, intersecții și chiar sensuri giratorii. Este singura agreată de forurile europene pentru marcarea autostrăzilor. Lucrări executate cu Rocbinda se întâlnesc în Spania, Anglia sau Germania”.

Cu prilejul vizitei lor la Bistrița, reprezentanții Bcons au realizat și o demonstrație, pentru ca autoritățile locale să vadă diferența dintre tehnologiile folosite acum și cele inovatoare promovate de firmă. Astfel, una dintre trecerile de pietoni de pe strada Constantin Roman Vivu a fost marcată folosind produsele Rocbinda. Diferența este vizibilă, iar reprezentanții autorităților locale s-au declarat de-a dreptul încântați, astfel că, au decis să apeleze la această firmă pentru a vopsi și alte treceri dde pietoni din municipiu.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, a declarat pentru Bistrița Online că “a fost contractată firma Bcons din Târgu Mureș, care a realizat și trecerea de pietoni de pe strada C.R. Vivu și angajații lor s-au apucat încă de ieri de treabă”.

Aceștia vor vopsi 34 de treceri de pietoni, fiind vorba în principal de cele de pe traseul DN 17, care trece prin municipiu, însă, se va merge și pe alte străzi din oraș, precum strada Gării.

Pentru această acțiune, Primăria Bistrița va plăti 350.855 de lei.

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. 100 mil pt o trecere? mi se pare cam mult. la banii astia, ar trebui sa tina cel putin 5 ani
    sa vedem

Leave a comment