DESTINATII: Variante pentru canicula ! piscina de la lac

E vara, e soare, e cald…foarte cald. E vremea concediilor dar, poate, pentru foarte multi dintre bistriteni nu se simte acest lucru. Poate si din lipsa banilor pentru ca isi face simtita prezenta criza financiara sau poate si din cauza faptului ca nu prea ai unde sa iti petreci timpul in micutul nostru orasel.

Fiind foarte cald ne este recomandat sa stam in casa intre orele 11-17. Dar cine poate urma sfatul medicului? Si uite asa multi dintre bistriteni aleg sa isi petreaca timpul liber la stranduri sau la piscine. Pardon, la piscina…ca din cate stiu eu, doar o singura piscina in aer liber exista, cea de la “lac”.

Asa a fost si astazi, cei care au vrut sa se racoreasca sau sa profite de soarele fierbinte si carora le-a permis buzunarul au ales acest loc. Un loc curat, cu multe umbrelute si sezlonguri, cu mini-piscine pentru cei mici, cu terase, dar mai ales cu o piscina curata si ingrijita, comparativ cu bazinul strandului municipal.

Si asta nu o spun  eu, ci cei care vine de acolo, aici… Bineinteles, si preturile sunt pe masura. Dar unii isi spun ca merita si petrec clipe frumoase la piscina de la lac.

Insa, frumosul si curatul de la piscina sunt umbrite de mizeria de la pod, unde iti dai seama ca esti Romania. Ca asa e romanul: arunca gunoaiele pe unde apuca si nu respecta munca altuia, sa nu mai vorbim de spatiul verde si de natura. Dar poate peste 50 de ani o sa se civilizeze si romanii care au un asemenea comportament.

Insa pana atunci noi ne bucuram de micile placeri ale vietii…

Alina Moldovan

Join the Conversation

1 Comment

  1. apoi decat sa dau 15 lei sa fac baie in piscina aia de juma de metru mai bine fac in lac :))..sincer,ce sa faci asa e in Romania

Leave a comment