PRECIZARILE Cristianei Sabau

Dupa republicarea interviului cu Pavel Popescu, Cristiana a tinut sa faca “neste” precizari. Le puteti citi in continuare …

Îmi cer scuze

Îmi cer scuze că aseară am republicat un interviu cu Pavel Popescu (din 2008 după părerea mea sau 2009, după părerea altora) în Timp Online fiindcă mi se păreau relevante părerile lui despre ce a vrut să fie și ce e acest eveniment.
De fapt, am reluat interviul pe care eu i l-am luat și l-am publicat pe blog și în Bistrița Online. Am estimat greșit că este proprietatea mea intelectuală. De fapt, eu nu am nicio proprietate intelectuală. Sunt creația tuturor ziarelor pe care le-am fondat și le-am adus la peste o mie de vizitatori unici, acolo unde, de altfel, au și rămas.
De ce îmi cer scuze? Pentru că după ce eu l-am republicat în ziarul meu, azi Bistrița Online a simțit nevoia să-l reia și ea ca să-mi aducă aminte că nu am nicio proprietate intelectuală. Foarte bine. L-am șters pentru ca Bistrița Online să se poată lăuda în continuare cu proprietățile ei și să lase impresia că eu lucrez to pentru acest ziar. Perfect. Așa să fie!
Mă simt tare prost că am îndrăznit să fur proprietatea cuiva, deși eram și eu la vremea aceea proprietară a Bistrița Online, interviul era realizat de mine, și am plecat din povestea asta cu tot cu proprietățile mele intelectuale și fără să vreau nimic.
Am de făcut o precizare. Dacă am greșit, îmi cer iertare. Totuși, nu mai lucrez la nicio Bistrița Online și nici nu aș mai lucra în vecii vecilor amin. În rest, succese tuturor și la mai mare.

 

Leave a comment