Bistrițenii își pot găsi un loc de muncă în Germania, salariile variind între 1.500 și 2.000 de euro

Vești bune pentru bistrițenii care vor să muncească în afara țării.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud a organizat astăzi o conferință de presă în cadrul căreia, directorul instituției, Doris Moldovan, a anunțat că bistrițenii aflați în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea să se angajeze în străinătate.

Doris Moldovan spune că la ora actuală, pe lângă cele 120 de locuri de muncă puse la dispoziția șomerilor în njudețul nostru, oferta posturilor de muncă este completată de locuri de muncă vacante în Germania.

Circa 120 de locuri de muncă pun la dispoziție angajatorii germani, majoritatea fiind în domeniul hotelier. Se caută bucătari, ajutori de bucătari, ospătari, cameriste.

Doris Moldovan spune că salariile sunt extrem de atractive și variază între 1.500 și 2.000 de euro. Bistrițenii interesați pot să își depună ofertele la sediul AJOFM BN, la Biroul EURES.

Dosarele lor vor fi trimise la București, unde vor fi analizate, iar cei selectați vor participa la un interviu.

La nivelul județului nostru există posturi disponibile de casieri, contabili, ingineri, electricieni, mecanici, șoferi. De asemenea, 20 dintre posturi sunt destinate absolvenilor unei facultăți.

Leave a comment