Ministerul Dezvoltării a alocat 1,5 milioane de lei pentru finalizarea a patru blocuri sociale din Viișoara și Subcetate

Primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că lucrările la cele patru blocuri sociale aflate în construcție în cartierele Viișoara și Subcetate vor putea fi continuate și chiar finalizate în acest an.

Asta după ce Primăria Bistrița a trimis o cerere deputatului Ioan Oltean, prin care îi solicita să facă demersurile necesare astfel încât Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului să aloce bani pentru finalizarea acestor blocuri.

Ioan Oltean a luat în serios solicitarea municipalității și astfel, MDRT a alocat suma de 1.548.000 de lei pentru aceste blocuri. Ovidiu Crețu mai spune că “am cerut și fonduri pentru a achiziționa locuințe de pe piața liberă, însă, la acest capitol nu am primit încă un răspuns”.

Două dintre aceste blocuri se afă în cartierul Unirea și alte două în Subcetate. În total, acestea ar urma să pună la dispoziție 140 de locuințe sociale.

Leave a comment