Andrei Rusu: Amplasamentul pentru fântâna arteziană din zona Ștefan cel Mare nu este potrivit!

Organizația municipală a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud a organizat astăzi o conferință de presă în cadrul căreia, viceprimarul liberal Andrei Rusu a comentat o parte dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local care va avea loc astăzi.

Viceprimarul a făcut câteva precizări în ceea ce privește proiectul ărivind construcția unei fântâni arteziene cu jocuri de apă și lumini în cartierul Ștefan cel Mare. Andrei Rusu este de părere că amplasamentul ales de Primăria Bistrița nu este bun, mai ales în condițiile în care acesta este situat într-o zon ă înconjurată de blocuri.

În opinia liberalilor, pentru construcția fântânii ar trebui distrus un spațiu verde și o parcare, astfel că, grupul consilierilor liberali nu vor vota acest proiect.

Acest proiect s-a mai aflat pe ordinea zi și în ședința ordinară din luna iunie, însă, nici atunci nu a primit acceptul consilierilor locali, nereușind să primească cele 11 voturi necesare pentru a fi aprobat.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Bine ca nu e potrivit. Lasa ca e potrivit sa arunce banii pe treceri rosii de pietoni care nici macar nu sunt reflectorizante si noaptea sunt practic invizibile.

Leave a comment