26/09/2017

PROpolitica: Andrei Rusu pune presiune pe USL Bistriţa via Creţu

Andrei Rusu rămâne un om de afaceri şi priceput într-ale chestiunilor de ordin privat, adică le ştie pe astea cu sectorul particular, cu firmele care nu se omoară după bugetul public.
Nu au trecut nici măcar şase luni de când este viceprimar, iar relaţia tensionată dintre PSD şi PNL de la nivelul USL Bistriţa se simte şi, o simte pe propria piele, cât mai ales pe propria funcţie.
„ Mă găndesc să plec”
După ce primarul Creţu i-a retras dreptul de-a se ocupa de compartimentul tehnic, de altfel o decizie cât se poate de politică, acum a venit rândul PNL să fie sacrificat pe altarul aceloraşi interese politice. Spunea Andrei Rusu că liberalii bistriţeni trebuie să semneze cu pesediştii un protocol la nivel municipal. PNL a făcut documentul, acum el cică este analizat de PSD Bistriţa, adică de primarul Creţu.
Astăzi, Andrei Rusu şi-a exprimat public nemulţumirile şi dezamăgirile pe care le trăieşte, deşi, personal, cred că ştia la ce se înhamă: ştia că în politică nu e loc de „pardon”. Că se va retrage din funcţie sau că a ales să pună presiune pe USL, vom vedea în zilele care urmează.
Tare mă tem că mult cântata unitate USL începe să şchioapete, iar, la nivel de municipiu, această căsătorie din interes funcţionează doar la nivel formal.
PS
Aud că pentru proiectul care vizează SF-ul  Wonderlandul –ui lui Creţu, PSD ar fi bătut palma cu PDL. Eheee, aminirile care chinuiesc.

Comentarii

  1. EZACHIRTOACO spune:

    ba fratilor asta daca era ceva de capul lui ramanea la privat. numai baga strambe. Ii virusul baga de alt dastept, Tintean, da al sabota pe Cretu.esti penibil ba Rusule, dute la drecu, lasa/ne in pace. numai incurci decat descurci.. TEMBELULE..