24/09/2017

Opt persoane au ajuns în această dimineaţă la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

În această dimineaţă, prin numărul unic de urgenţe 112 s-a anunţat producerea unui accident în localitatea Budacu de Sus.

Un autoturism marca ARO care tracta o remorcă şi în care se aflau opt persoane s-a răsturnat, după ce maşina a derapat din cauza pământului umed. Cele opt persoane mergeau de dimineaţă să culeagă afine, însă, fără să îşi imagineze vreo clipă, au fost victimele unui accident rutier.

La locul aciidentului au plecat mai multe echipaje ale Serivicului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud şi echipaje SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe Bistriţa-Năsăud. Medicii le-au acordat primul ajutor victimelor, care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bistriţa-Năsăud pentru investigaţii amănunţite.

Dispecerul de serviciu al SAJ BN a declarat pentru Bistriţa Online că “în momentul în care echipajele nostre au ajuns la locul accidentului, toate victimele erau scoase din maşină şi erau conştiente. Multe s-au ales cu diverse traumatisme, motiv pentru care le-am transportat la spital”.

Poliţiştii bistriţeni efectuează şi ei cerctări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Foto: arhivă

Comentarii

  1. rozmarin spune:

    asa le trebe daca nu merg cu masinile echipate … corespunzator