20/08/2017

Show de proportii la nunta lui Fuji/imagini video

In septembrie, anul trecut, a fost nunta omului de afaceri (sau interlop – vom trai si vom vedea) Ioan Istrate zis Fuji.

Despre asta am scris la vremea respectiva, dar acum va invitam sa urmariti cateva imagini video de la frumoasa dar mai ales interesanta si epatanta petrecere de la restaurantul Aroma din Cluj Napoca. Nu au lipsit frumosii cai a lui Jaky dar nici porumbeii albi eliberati de mireasa Florina, la iesirea din biserica de la Coroana.

In aceste momente Fuji este incarcerat in inchisoarea de la Gherla in urma unui proces lung si controversat pe care l-a purtat, cu victima domniei sale Paul Blondu’, prin mai multe instante din Romania.

Maestru de ceremonii a fost Mihai Mitoseriu si au intretinut atmosfera: Angela Rusu, Andreea, cu dabsatoarele care l-au calarit pe mirele Fuji de toti banii, sotii Lupu si Cornelia Rednic si « Loredana » numeni alta decat balerinul – actor Ovidiu Danci.

Dar cel mai bine este sa urmariti imaginile video ….

Comentarii

 1. Anonim spune:

  Loredana? Aia nu ii balan cu petrisor?

 2. Iulia spune:

  frumoasa mireasa, frumoase domnisoare de onoare, frumosi cai!

 3. Bockneala spune:

  Draga redactie, evenimentul asta e vechi de cand lumea.Abia acum ati facut rost de filmare sau care e faze de il postati pe Fuji, care intre timp e arestat.In sensul asta puteti pune si filmari cu Geoana cand a iesit presedinte si sarea ca o maimuta. Expirat subiectul, haideti cu ceva nou ca va uita lumea

 4. xxx spune:

  deci  nua re valoare fuji dak nu l-o chemat pe salam la nunta…..:))))

 5. a fost super nunta  asta, nu vad de ce trebuie sa fim uraciosi si rai