Primăria Bistrița face angajări! Vezi ce posturi sunt vacante

Primăria municipiului Bistrița anunță organizarea unor concursuri în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unor funcții publice vacante de execuție din cadrul Serviciului Evidența Persoanelor.

Concursurile se vor desfășura pe data de 6 septembrie – proba scrisă și pe data de 8 septembrie – proba orală, iar persoanele interesate să participe pot să își depună dosarele până la data de 26 august.

Instituția caută un inspector clasa I grad asistent la Compartiment Evidență Informatizată - Serviciul Evidența Persoanelor, un inspector clasa I grad principal la Compartiment Ghișeu Unic – Serviciul Evidența Persoanelor și un consilier clasa I grad superior la Compartiment Ghișeu Unic (relații publice) – Serviciul Evidența Persoanelor.

Dacă pentru funcțiile de inspectori concurenții trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată juridice, economice sau tehnice  și să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de  minim un an (pentru inspector clasa I grad asistent) și minim 5 ani (pentru inspector clasa I grad principal), pentru funcția de consilier se cere ca participanții să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată în specializările comunicare, relații publice sau filologie și să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minim 9 ani.

Concursurile se vor desfășura la sediul Primăriei municipiului Bistrița – Piața Centrală, nr. 6. Bibliografiile pentru concurs se afișează la sediul instituției și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informații cetățeni – anunțuri, posturi vacante) începând de astăzi.

De asemenea, pe lângă aceste posturi vacante, Primăria Bistrița mai organizează și un concurs pentru ocuparea funcției publice de conducere, fiind vorba despre funcția de director executiv la Direcția de Administrare a Piețelor Bistrița.

Candidații care vor să se înscrie la acest concurs trebuie să fie absolvenți de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent, în specializările tehnice, economice sau sociologie-psihologie. De asemenea, trebuie să aibă vechime în specialitatea studiilor absolvite de 3 ani și să fie absolvenți de master sau studii postuniversitare în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice. O altă condiție este ca participanții să fie numiți într-o funcție publică din clasa I și să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile legii.

Concursul pentru această funcție va avea loc tot în data de 6 septembrie – proba scrisă și 8 septembrie – interviul, iar dosarele se pot depune până pe 26 august.

 

 

Leave a comment