Amendat cu 500 de lei pentru că nu a respectat dispozițiile polițiștilor locali

Un bărbat din județul Prahova s-a ales zilele trecute cu o amendă de 500 de lei pentru că nu a ținut cont de sfaturile polițiștilor locali.

Acesta nu a respectat restricțiile de trafic impuse pe mai multe străzi din municipiu din cauza desfășurării Festivalului “Nunta Zamfirei” și a pătruns cu mașina în zona restricționată. Șoferul a fost amendat de polițiștii locali.

Într-un comunicat remis presei de către Poliția Locală Bistrița se arată că “pentru nerespectarea măsurilor de ordine stabilite pentru buna desfășurare a manifestării “Nunta Zamfirei”, numitul C. Ionut Alexandru, în calitate de conducător auto, având domiciliul stabil în municipiul Ploiești, județul Prahova, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei”.

De asemenea, o altă persoană s-a ales cu amendă pentru că și-a marcat un loc de parcare fără a avea autorizație de la Primăria Bistrița. “Polițiștii locali au aplicat o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 150 lei, numitului T. Mihaiu domiciliat în municipiu, pentru rezervarea și marcarea unui loc de parcare pe domeniul public, fără avizul Primăriei municipiului Bistrița” se mai arată în același comunicat.

Leave a comment