Beată și fără permis a accidentat un pieton!

O femeie de 35 de ani din Bistrița s-a urcat la volan deși nu are permis de conducere și, mai mult, se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Femeia a accidentat un pieton, însă, din fericire, accidentul nu a fost unul grav.

Purtătorul de cuvânt al Inspecoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că “Anca C. de 35 ani din Bistrița, în timp ce manevra cu spatele un autoturism,  a accidentat-o pe Lorena L. de 18 ani din Bistrița, care se afla în apropierea autoturismului. Din accident a rezultat rănirea ușoară a pietonului, nefiind necesară internarea”.

Efectuând cercetările la fața locului, polițiștii au constatat că șoferița nu deține permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice (1.29 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Acesteia i s-a întocmit dosar penal.

Totodată, este cercetat și Lucian C. de 35 de ani din Bistrița pentru încredințarea autoturismului unei persoane care nu deține permis de conducere.

De asemenea, un alt accident a avut loc în acest sfârșit de săptămână în localitatea Sîngeorzu Nou, pe DJ 151. Aici, “Marius C. de 20 ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, l-a accidentat grav pe Valentin P. de 57 ani din Singeorzu Nou, care însoțea două bovine pe partea dreaptă a drumului” se arată într-un comunicat remis presei de IPJ BN.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că bărbatul accidentat se afla sub influența băuturilor alcoolice  ( 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Sursa foto: www.newsme.ro

 

Leave a comment