În curând, drumul de acces spre noua stație de transfer a deșeurilor de la Tărpiu va fi asfaltat

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud va asfalta drumul de acces spre noua stație de transfer a deșeurilor, care se construiește la Tărpiu.

Asfaltarea acestui drumul care are o distanță de 1,5 kilometri face parte dintr-un amplu proiect derulat de CJ BN și anume “Sistem integrat de management al deșeurilor solide în județul Bistrița-Năsăud”.

Lucrările care vor fi executate presupun construirea unui drum de acces din strada Tărpiului spre stația de transfer a deșeurilor Valea Boilor – Bistrița.

În cadrul ultimei ședințe ordinare a CJ BN, consilierii județeni au votat proiectul care vizează asfaltarea acestui drum, astfel că, la această oră, instituția organizează o licitație publică pentru a găsi firma care să se ocupe de lucrări.

Anunțul pentru organizarea licitației a fost depus în Sistemul electronic de Achiziții Publice, iar firmele interesate să participe pot să își depunp ofertele până la data de 18 august, după care se va stabili și câștigătorul licitației.

Conform estimărilor, valoarea acestor lucrări se ridică la 3.824.123 lei. În caietul de sarcini se precizează că “drumul va avea o parte carosabilă lată de cel mult șase metri și vor fi amenajate șase podețe și șase drumuri laterale pe o porțiune de 20 de metri liniari“.

Durata de execuție a lucrărilor este de maxim luni de la data semnării contractului cu firma care va câștiga licitația.

Sursa foto: www.panoramio.com

Leave a comment