20/09/2017

Reteag: Un copil a fost lovit de un scuterist beat!

Un copil de şase ani a fost victima unui accident rutier petrecut în localitatea Reteag. Copilul, care a vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis a fost lovit de şoferul unui moped.

La faţa locului, poliţiştii bistriţeni care au început cercetările au constatat că şoferul mopedului consumase alcool înainte de a se urca pe acesta şi, mai mult, nu deţinea niciun atestat privind absolvirea unor cursuri de legislaţie, document necesar pentru a putea conduce un moped.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că “Cristian C. de 36 ani, care conducea un moped marca Aprilia, neînregistrat şi fără a poseda atestat de absolvire a cursurilor de legislaţie rutieră, l-a accidentat pe minorul T. D. de 6 ani, care se angajase în traversarea DJ 170, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge”.

Sursa foto: www.informatorulmoldovei.ro