24/09/2017

Încă un post vacant la Primăria Bistriţa! Un nou concurs va avea loc în perioada 22-24 august

Lună plină de angajări la Primăria Bistriţa! După ce săptămâna trecută instituţia anunţa că a scos la concurs mai multe posturi vacante atât de la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor, cât şi de la Direcţia de Administrare a Pieţelor Bistriţa, acum, un post a fost scos la concurs.

Este vorba despre un post de inspector clasa I grad principal la Direcţia Economică – Serviciul constatare şi impunere din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Bistriţa.

Bistriţenii interesaţi să participe la concursul pentru această funcţie trebuie să fie absolvenţi de studii superioare economice sau tehnice de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent şi să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minim 5 ani. Concursul va avea loc în data de 22 august, de la ora 11:00 – proba scrisă şi în data de 24 august – interviul.

Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Bistriţa din Piaţa Centrală, numărul 6.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 18august, ora 16:00, la sediul Primăriei municipiului Bistriţa.

Bibliografia pentru concurs se afişează la sediul instituţiei şi pe site-ul www.primariabistrita.ro (informaţii cetăţeni – anunţuri, posturi vacante) începând cu data de 12.08.2011.