Încă un post vacant la Primăria Bistrița! Un nou concurs va avea loc în perioada 22-24 august

Lună plină de angajări la Primăria Bistrița! După ce săptămâna trecută instituția anunța că a scos la concurs mai multe posturi vacante atât de la Direcția de Evidență a Persoanelor, cât și de la Direcția de Administrare a Piețelor Bistrița, acum, un post a fost scos la concurs.

Este vorba despre un post de inspector clasa I grad principal la Direcția Economică ! Serviciul constatare și impunere din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Bistrița.

Bistrițenii interesați să participe la concursul pentru această funcție trebuie să fie absolvenți de studii superioare economice sau tehnice de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalent și să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice de minim 5 ani. Concursul va avea loc în data de 22 august, de la ora 11:00 – proba scrisă și în data de 24 august – interviul.

Concursul se va desfășura la sediul Primăriei municipiului Bistrița din Piața Centrală, numărul 6.

Dosarele de înscriere se depun până la data de 18august, ora 16:00, la sediul Primăriei municipiului Bistrița.

Bibliografia pentru concurs se afișează la sediul instituției și pe site-ul www.primariabistrita.ro (informații cetățeni – anunțuri, posturi vacante) începând cu data de 12.08.2011.

 

Leave a comment