25/09/2017

De prin Facebook adunate: Anamaria Prigon asteapta un baietel

Spionul de scarbiciu a intrat iar in actiune si de data asta a dat o fuga prin lumea fascinanta a Facebook-ului. Si, ce-i drept, are ce povesti. Astfel a aflat de fericirea iubitei lui Somodean, Anamaria Prigon.

Un alt ziar scria ceva despre faptul ca acesta a inselat-o cu una dintre divele presei locale, dar ca , acum, totul e roz intre cei doi viitori parinti. Pentru ca despre asta este vorba: iubita omului de afaceri asteapta un baietel, drept dovada si-a postat pe Facebook  o fotografie cu ecografia care demonstreaza acest lucru. Comentariile la postarea facuta sunt din cele mai haioase, unul din ele spunand ca o sa iasa cu tatuaje si direct pe motocicleta, iar raspunsul a fost unul pe masura:”eu sper sa nu fie asa si nu ia din multe alte obiceiuri :((“. Ce a vrut sa insemne asta, nu am eu de unde afla, pentru ca nu stiu ce este in sufletul viitoarei mamici, insa un lucru este cert: la un moment dat au fost nori deasupra relatiei tumultoase a  celor doi amorezi.

Spionul de scarbiciu fiind unul dintre cei mai activi cetateni, i-a vazut pe cei doi mereu impreuna foarte fericiti si zambitori, inca chiar dinainte de a se afla aceasta veste. De aici denota ca cei doi si-au jucat bine rolul in societate, insa unii dintre prietenii lor apropiati i-au dat de gol. Dar nu asta e important,ci important este ca cel care se va naste peste putin timp sa fie sanatos!!!

foto (facebook)

Semneaza Spionul de scarbiciu

 

Comentarii

 1. adrian spune:

  Dupa cum se vede sinteti prost informati de relatia celor doi ca si alte ziare ,cei doi nu mai sint impreuna de ceva timp iar de somo  stim tot din sursa voastra  ca mai nou se distreaza pe la bucuresti prin cluburi cu prietenul platon ca dovada vedeti pozele lui aneta singeorzan,,,,trebuie sa va informati mai bine ,altfel va veti pierde cititori cu stiri eronate si vechi

 2. eu spune:

  Asa este ! Din surse absolut sigure va comunic ca Ana Maria nu mai are absolut nimic de-a face cu acest om…si nici nu va mai avea.Copilul care va veni pe lume nu va purta niciodata numele de Somodean.NICIODATA !!

 3. Adriana spune:

  Dragilor,stirea este de-a dreptul irelevanta,cei doi amorezi neformand de ceva vreme un cuplu..si mai precis de cand asa numitul”om de afaceri”a inceput(sau a continuat…!)relatia lui cu colega voastra Sanda Retegan..,moment in care Anamaria i-a dat”papucii”omului de afaceri si a decis ca nu are nevoie de un astfel de tata pentru bebelasul care va veni curand pe lume.Asa ca,le uram sa fie fericiti celor doi indragostiti Sanda si Somodean,iar Aneimariei felicitari pt taria de caracter si decizia impecabila pe care a luat-o !

 4. Ioan spune:

  niste prosti!…..repetentii zilelor de ieri …..subiectul zilelelor de maine!