23/09/2017

De prin Facebook adunate: Lucian Adrian Ungur este singur pe Facebook. Va rugam sa va imprieteniti cu el

Dupa o scurta pauza, de doua zile, Spionul de scarbiciu a iesit iar la apel si a dat o raita prin fascinanta lume Facebook. Si mare i-a fost surpriza cand l-a gasit pe nimeni altul decat omul de afaceri Lucian Adrian Ungur, Becali de Bistrita.

Pagina de Fb a excentricului om de afaceri este una foarte simpla si fara prieteni. Probabil ca nu demult s-a inscris in lumea celor care nu cuvanta, ci tasteaza, si nu a avut timp de imprieteniri virtuale, ca doar toata ziua il vedem in oras, alergand in stanga-dreapta.

Mi-a atras atentia un evenimet ce dansul l-a creat, un “Festival-concurs de pricesne si cantece religioase”, ceea ce este de admirat, dar in acelasi timp ma duce cu gandul la un alt excentric, latifundiarul din Pipera, nea

Jiji. Tot mai multe au in comun cei doi: masini scumpe si bineinteles nelipsitul S negru, muzica religioasa din masina, costume scumpe, bani multi, afaceri cu imobiliare si nonconformism.

Insa la ce bun toate astea, daca nu ai  prieteni pe Facebook? Ca vorba aia, daca nu ai Facebook, nu existi. Asa ca eu, Spionul de scarbiciu initiez campania “ajutati-l pe Ungur sa se imprieteneasca pe Facebook!”. Cum de-a lungul anilor omul de afaceri a initiat mai multe campanii si a ajutat foarte multi oameni, a venit si randul nostru sa il ajutam, si incepem de aici, din fascinanta lume Facebook. Va rog pe toti cei care traiti in aceasta lume sa il ajutati pe Ungur cu un send request…si poate ne va fi mai bine.

Semneaza Spionul de scarbiciu