Bărbatul care a provocat accidentul de la Teaca va fi cercetat în libertate

Ovidiu Lăcătuș, bărbatul care marți, 16 august, se afla la volanul unei mașini implicată într-un accident rutier petrecut în localitatea Teaca a fost eliberat din arestul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, urmând a fi cercetat în stare de libertate.

Bărbatul de 35 de ani s-a răsturnat cu mașina, accidentul soldându-se cu un mort și doi răniți. Persoana care a decedat în urma accidentului era chiar tatăl bărbatului. Ceilalți doi pasageri din autoturism au fost și ei răniți, primind îngrijiri medicale.

Polițitii bistrițeni care au efectuat cercetări la fața locului au constatat că șoferul se urcase băut la volan, acesta având o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Atunci, polițiștii au luat măsura de a îl reține pe bărbat pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu prounerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Însă, judecătorii au decis să respingă propunerea de arestare preventivă, astfel că bărbatul a fost eliberat și va fi cercetat în libertate.

FOTO: Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud

Leave a comment