Încep Zilele orașului Sângeorz-Băi! Prefix 990, Cassa Loco, Hara și Direcția 5 cântă în această seară

Zilele orașul Sângeorz-Băi debutează în această seară și se vor încheia abia duminică, 21 august. Timp de trei zile, sângeorzenii vor avea parte de muzică pentru toate gusturile, dans și multă voie bună.

Organizatorii evenimentului, Primăria Sângeorz-Băi susținută de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și mai mulți agenți economici privați au pregătit un program special pentru cei care vor lua parte la eveniment. Sunt așteptați să participe peste 5.000 de oameni.

Capul de afiș al ediției din acest an este formația Direcția 5 care va concerta în această seară. Înainte de Direcția 5, pe scenă vor urca și formațiile Prefix 990, Cassa Loco și Hara. Concertele vor începe de la ora 18:00.

Sâmbătă atmosfera va fi întreținută de mai multe ansambluri folclorice atât din județul nostru, cât și din alte județe. Duminică se vor împlini 40 de ani de la înființarea ansamblului „Păunita”, prilej cu care va putea fi urmărit un spectacol.

Autoritățile locale au mai pregătit o surpriză, în fiecare seară vor avea loc jocuri de artificii!

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Roland Venig, a declarat pentru Bistrița Online că “în privința costurilor, acestea se ridică la 90.000 de lei, întreaga sumă provenind din fonduri extrabugetare. Avem sponsori, printre care amintesc firma Strabag cu 20.000 de lei, ACI Bistrița cu 6.000 de lei, Hotel Hebe cu 4.000 de lei și chiar Consiliul Județean Bistrița-Năsăud care va participa cu circa 12.000 de lei”.

Leave a comment