Patroana de la Lordinu, soacra mica. Maine isi marita fata

Maine, 20 august, este o zi mare pentru doamna Mariana Cioata si familia acesteia : isi marita fata. Si nu oricum, ci intr-o locatie de cinci stele, cu mult lux si mare fast, si unde sunt asteptate in jur de patru sute de persoane. Pentru cei care nu stiu cine este Mariana Cioata va spun ca este patroana pizzeriilor Lordinu si Pizza Mania si a cafenelelor Glamour. Revenind la nunta ce va avea loc maine la hotel Metropolis, ultima fita in domeniu de nunti, surpriza serii va fi participarea echipei “Nunta cu surprize”, de la Kanal D, condusa de Cove.

Sau mai bine spus nunta de maine va intra in competitia nuntilor din aceasta vara, pentru a castiga titlul de cea mai frumoasa nunta.

Noi le dorim mult succes in castigarea concursului, casa de piatra tinerilor casatoriti, iar doamnei Mariana, multa sanatate sa ajunga sa isi vada nepoteii mari.

Alina Moldovan

Join the Conversation

3 Comments

  1. Si asta este o stire ???  ptr.  acest oras ?? in aceste  zile in care ne aflam la marginea abisului ???  ma  rog ……e  mare gradina  Domnului . 

    1. Domnule Raul, exista oameni care citesc si astfel de stiri. Si asta v-o spun datorita vizualizarilor, si facand o comparatie intre astfel de stiri cu cele cu morti, raniti, criza si razboaie, cele dinr prima categorie se “vand”mai bine. Deci, fara suparare, vrem sa impacam pe toata lumea :)

  2. haoleou…… ce sucar o sa fie mult fast si brizbizuri stralucitoare , multa sanatate tinerilor .

Leave a comment