Peste 150 de copii care au învins cancerul au dat viață Parcului Municipal

Asociația Little People, alături de Clubul Temerarii, organizează în această perioadă, pentru a patra oară consecutiv, cea mai mare tabără destinată adolescenților din România care au reușit să învingă cancerul. Tabăra se desfășoară în județul nostru și a început pe data de 15 august.

La tabăra de vară ‘Temerarii’, participă peste 150 de copii, iar locația stabilită de organizatori a fost Complexul Turistic Poiana Zânelor de la poalele Munților Rodnei. Tinerii sunt din mai multe județe ale țării, inclusiv Bistrița-Năsăud.

Cei care s-au înscris la această tabără au avut parte până acum de o serie de activități interactive și distracție. Astăzi, tinerii au fost prezenți în Parcul Municipal unde au desemnat pe asfalt și au organizat o piesă de teatru. Ei au avut ocazia să viziteze și punctele turistice din oraș.

Asociația Little People a înființat Clubul ‘Temerarii’ pentru adolescenții și tinerii adulți din România care au învins în lupta cu cancerul. Clubul asigură susținere reciprocă și facilitează reintegrarea reușită a pacienților în viața de adolescent sau tânăr adult după tratament, devenind cel mai mare grup activ de sprijin reciproc de acest gen din Europa Centrala si de Est. Asociația pune la dispoziție programe de asistență a pacienților în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Leave a comment