Categories
Bistrita Info-box Monden

Visinata de Teaca si tort de ciocolata belgiana la ziua Mihaielei Bratfalean

Dupa cum bine stiti zilele trecute a fost ziua Mihaielei Bratfalean, iar cei mai apropiati prieteni ai ei i-au fost alaturi joi la restaurantul Lordinu. Mica petrecere s-a tinut intr-un mediu restrans, dar chiar si asa Mihaiela a fost tare emotionata si multumita de cei prezenti, care i-au adus multe flori, mici atentii si multe urari de bine.

Printre invitati s-a numarat Virginia Linul, prietenii de familie de la Teaca, doamna Simona cu sotul, dar si prietena ei buna, Livia cu familia. Unul dintre momentele frumoase ale serii a fost cuvantarea tinuta de Mihaiela , in  care ne multumea, vizibil emotionata, pentru ca am fost alaturi de ea, lansand totodata si invitatia pentru anul urmator, cand va face o petrecere mai mare, dar tot asa, cu sampanie si cu tort de ciocolata belgiana. Surpriza serii a fost insa alta.

Cand ne pregateam de plecare, pe usa restaurantului a intrat nimeni alta decat Anca Carcu, care tocmai ajunsese din America, dorind cu orice  pret sa fie alaturi de prietena ei intr-o asemena zi speciala.

La final, iti multumesc in numele meu si a celor ce au fost prezenti, de faptul ca ne-ai permis sa fim alaturi de ziua ta si ca ai ales sa ti-o petreci alaturi de noi. Inca odata La multi ani si Dumnezeu sa iti dea multa sanatate.

Alina Moldovan

4 replies on “Visinata de Teaca si tort de ciocolata belgiana la ziua Mihaielei Bratfalean”

Sunt pe facebook la http://www.facebook.com/profile.php?id=100001387967572 mao multe poze, inclusiv cu Anca Carcu.

Leave a Reply